WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - Juventini Beyne  4 - 1  (4-4)

DATUM 12-12-2003  21:15

DOELPUNTEN 1’ 0-1, 4’ 0-2 en 5’ 0-3 S. El Haoual, 7’ I. El Haoual 1-3, 16’ 2-3 en 18’ 3-3 Grünholz, 18’ 10m. Bali 3-4, 19’ Grünholz 4-4, 24’ S. El Haoual 4-5, 25’ Grünholz 5-5, 31’ Vercauteren 6-5, 40’ S. El Haoual 6-6.

VERSLAG Het Antwerps derby was er één om in te kaderen. De hall van ’t Rooi liet nokvol, ook burgemeester Janssens was er, de VRT maakte opnamen voor “Koppen” en de VRT voor “Telefacts.” De beeldmedia schenen het futsal plots ontdekt te hebben. Er was spijtig genoeg één onaangenaam negatief feit. De luidruchtige aanhang van de bezoekers was eens te meer ongenietbaar en bestormde na afloop het terrein. Borgerhout kon zich geen betere start gedroomd hebben. Na vijf minuten leidde de ploeg met 0-3 na een zuivere hattrick van Sammy El Haoual tegen zijn ex-club. Grünholz leidde zijn ploeg evenwel naar de kentering zodat het nog voor rusten eerst 3-3 en nadien afgesloten werd bij 4-4. In het begin van de tweede helft nam Borgerhout opnieuw voorsprong maar het moest opnieuw gelijkheid toestaan. Ook toen Ranst de 6-5 scoorde, was het niet afgelopen. Sammy El Haoual stelde seconden voor inrukken immers terecht 6-6 gelijk.